Назад

M17 Sculpture Prize 2022: Як правильно подати заявку?

12.11.2021

Як правильно оформити заявку на участь у конкурсі на здобуття премії M17 Sculpture Prize 2022, аби мати змогу виграти 250 000 грн та взяти участь у виставці в ЦСМ М17?

Про це та про особливості конкурсу 8 листопада розповіли у прямому ефірі кураторки M17 Sculpture Prize 2022 Катерина Рай і Євгенія Гавриленко, та керівниця проєкту Наталія Шпитковська.

Пропонуємо переглянути запис, а нижче надаємо текстову версію відповідей на ключові питання.

Календар проєкту:

Технічний відбір передбачає перевірку заявок на наявність усіх запитуваних складових. 10 номінантів/-ток, що змагатимуться за головний приз у розмірі 250 000 грн, будуть обрані міжнародним журі.

До складу журі увійдуть куратори/-ки, митці/мисткині, дослідники/-ці, представники/-ці культурних інституцій, що мають вагомий досвід роботи з тривимірним мистецтвом або темами, дотичними до теми цьогорічного конкурсу — «Постгуманізм: людина у змінюваному контексті».
Остаточний склад журі буде визначено до кінця листопада 2021 року.

ЦСМ М17 відшкодовує усі витрати, пов’язані з реалізацією проєкту, обраного журі до шорт-листа Премії.

Віковий ценз відсутній!

До подання заохочуються ідеї тривимірних об’єктів, що будуть виконані з залученням різних медіа та технологій, серед яких, зокрема, VR, AR, MR, AI, Big Data, 3D mapping тощо.
Проте ми лишаємося відкритими й до скульптури з її традиційним медіумом, але у нестандартному, інноваційному прочитанні.

Проєкти, які подаються на конкурс, мають передбачати експонування як у виставковому, так і в міському просторі! Зверніть увагу як на матеріально-технічні, так і на ідейні аспекти цієї вимоги.

Заявка включає необхідність надання наступних документів:

Ви можете подаватися:
а) як індивідуальний митець/мисткиня;
б) як артгрупа.
Якщо ви подаєтеся групою, під час заповнення заявки треба буде вказати паспортні та контактні дані (перший блок заявки) — оберіть одного/одну з групи й заповнюйте все від його/її імені. У графі «творчий псевдонім» цього блоку вкажіть назву групи. У CV подайте інформацію про досягнення групи, а також додатково CV кожного з учасників/учасниць (усе одним файлом). Те саме з портфоліо: загальне + кожного/кожної окремо, якщо маєте окремий творчий досвід (також одним файлом). Якщо ви новоутворене об’єднання, додайте до індивідуальних портфоліо коротку розповідь про цілі колаборації та ваші прагнення як групи.

На розгляд можна подати до 3 проєктів — в одній заявці, або заповнюючи її окремо під кожний проєкт.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ та ПОДАТИ ЗАЯВКУ: сторінка проєкту

Наступна публікація

Усі публікації
Цикл бесід Homo Artis

Цикл бесід Homo Artis

24.11.2021
Усі публікації